dilluns, 10 de setembre del 2018

Primera jornada lectiva a l'IES L'Estació

Alumnat de 2n de Bat-Científic, amb el seu tutor Fernando Moreno
Una pluja lleugera ha marcat aquest dilluns 10 de setembre l'inici del curs escolar 2018-2019. Tot i que les precipitacions han destorbat una miqueta el desenvolupament de les activitats que s'han portat a terme al llarg del matí, l'oratge no ha pogut deslluir el començament d'un any acadèmic carregat de més novetats que mai, com ja comentàvem la setmana passada en aquest mateix espai.
D'entrada, hem de destacar l'augment de la plantilla del professorat: si el curs passat 83 docents eren els que treballaven al nostre centre, enguany seran 89 els professionals de l'educació que estaran en permanent contacte amb més de 800 estudiants d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius.
Segons ens informen des del centre, durant els últims dies ha hagut un fort increment de la matrícula d'ESO i Batxillerat. De fet, aquest curs comptarem amb més unitats i amb més desdoblaments per poder atendre l'alumnat en condicions.
Xics i xiques del 2n de Bat-Artístic
amb el professor i tutor Vicent Lladosa
Pel que fa als nivells postobligatoris, la modalitat d'Arts continua la seua consolidació i, any rere any, va augmentant el nombre d'alumnat matriculat. Un altre fet que subratllen des de l'IES L'Estació és la possibilitat de poder cursar a les nostres instal·lacions el Batxillerat en la modalitat de nocturn, una alternativa que "presenta uns avantatges molt grans respecte al diürn, ja que la ràtio professor/alumne és més baixa i el ritme de treball s'adapta molt millor a aquelles persones que tenen una altra activitat professional", explica el director Pere Vañó.
Quant a la Formació Professional, la matrícula encara no està tancada, degut als diferents actes d'adjudicació de places vacants per als cicles de grau mitja i de grau superior.
Com ve sent habitual, us deixem amb unes quantes fotografies de la primera jornada lectiva.

Manel Aparicio amb la seua tutoria de 1r ESO A
1r ESO B amb el seu tutor d'enguany, Vicent E. Belda
La classe de 1r ESO C
Cristina Sabater amb l'alumnat del 1r ESO D
1r ESO W
El professor de Castellà Javier Mompó, tutor de 2n ESO A
Tutoria de 2n ESO B, acompanyats per Pilar Asensio
Tutoria de 2n ESO C
Lluís Molina i els joves de 2n ESO D
3r ESO A
3r ESO B
3r ESO C
Pepa Aguilar i els seus estudiants de 4t A
Laura, tutora del grup 4t ESO B
Patricia Soler, acompanyant l'alumnat de 2n de Bat-B
Pere Vañó i Cati Moral expliquen les novetats del curs
Durant l'esplai del matí
Tres joves de 2n ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada