dimarts, 12 de juny del 2018

Graduació de l'alumnat dels CFGS i del Batxillerat nocturn

Fotos, Yolanda Monerris
El saló d'actes de l'institut ha tornat a ser l'escenari d'una emotiva gala vespertina que ha acomiadat un bon grapat d'estudiants matriculats en els Cicles Formatius de Grau Superior i en 2n de Batxillerat nocturn. A l'acte de graduació, que se celebrà el passat divendres dia 8, assistiren com sempre alumnat, professorat, familiars i amics, disposats a participar en una nit agredolça i a intercanviar històries i records compartits al llarg d'aquests anys.
Durant la gala, que va comptar amb la intervenció del cap d'estudis dels cicles formatius, Enrique Minguet, tingueren cabuda els tradicionals obsequis per als ja graduats, els esperats discursos d'agraïment i els habituals reconeixements a una llarga trajectòria acadèmica. Tampoc s'oblidaren de recordar els nostres companys desapareguts, Ana Canet i Albert Sánchez, o de valorar els esforços realitzats per Ramón Llopis Pastor, un alumne recentment distingit amb el Premi Extraordinari de Formació Professional corresponent al curs 2016-2017.
Quan començà a fosquejar, els assistents a la cerimònia paladejaren un vi d'honor que fou servit als jardins de l'institut. En concloure la degustació, alumnat i professorat continuaren la vetlada al restaurant Il Rosso, on gaudiren del sopar de graduació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada