dilluns, 26 de febrer del 2018

Gala d'entrega dels Premis EDUCA ABANCA 2017

Juan Torres Mancheño rep el diploma que l'acredita com a segon millor docent d'FP del país
L'elegant Hotel Attica 21, a A Coruña, s'ha convertit en la seu que va acollir el passat divendres 23 de febrer la gala d'entrega dels Premis Educa Abanca 2017, un certamen nacional organitzat per EDUCA, amb la col·laboració de MIAC i ABANCA, que busca premiar els millors docents del país. A l'acte, presentat per la modelo i presentadora de TVE Paloma Lago, assistiren els deu finalistes de cadascuna de les categories del certamen, així com acompanyants i familiars dels guardonats i nombroses autoritats de l'àmbit educatiu i polític.
Entre els convidats podem imaginar un exultant Juan Torres, professor d'Informàtica de l'IES L'Estació que fa un mes es va proclamar segon millor professor d'Espanya en la modalitat de Formació Professional i que ha viatjat a Galícia per recollir el diploma commemoratiu que li correspon com a finalista del concurs. "Ha sigut una vetlada increïble", comenta eufòric. "Per ací pots respirar passió per l'educació amb cada persona que coneixes, i això dóna moltíssima energia per continuar endavant".
Els Premis Educa Abanca, que han celebrat la seua primera edició, pretenen difondre la bona praxi docent i sensibilitzar la societat de la important tasca desenvolupada pel col·lectiu de professors i professores de totes les etapes educatives.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada