dijous, 15 de febrer del 2018

6é Concurs de cartells - 8 de març Dia Internacional de la Dona

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament ontinyentí acaba de convocar la sisena edició del Concurs de cartells - 8 de març Dia Internacional de la Dona amb l'objectiu de premiar el treball que ha d'il·lustrar la campanya amb què es commemora aquesta jornada.
Segons les bases del concurs, que guardona els millors cartells amb dos premis de 200 i 100 euros en material escolar, hi podrà participar l'alumnat d'ESO i Batxillerat dels instituts d'Ontinyent. Els cartells han d'incloure la llegenda “8 de març, Dia Internacional de la Dona”, presentar una temàtica relacionada amb la commemoració i disposar d'un espai per a inserir els logotips oficials. A més, els treballs han de tenir un format de DIN-A 3 en paper o cartolina, sense cap limitació de tècnica o de procediment, sempre que açò no implique inconvenients a l'hora de reproduir-los a la impremta. Les obres, on no figurarà ni el nom ni la firma de l'artista, s'hauran de portar a la Regidoria d'Igualtat i Dona entre el 15 i el 22 de febrer de 2018. Amb les obres presentades es farà una exposició en el mes de març.
La nostra alumna Jana Ruiz Castro, que actualment cursa 1r de Batxillerat Científic, fou guardonada amb el segon premi en l'edició passada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada