dilluns, 22 de maig del 2017

Visita a l'empresa ontinyentina LURBEL

L'empresa LURBEL rep l'alumnat de l'IES L'Estació
La companyia, que ha aconseguit fer-se un lloc en el mercat potenciant la innovació, la fabricació pròpia i el ràpid servei al client, compleix 25 anys
L'empresa ontinyentina Lurbel, especialitzada en el disseny innovador de tota una gamma de peces tècniques esportives, ha rebut fa uns dies la visita de l'alumnat de 1r del CFGS de Comerç Internacional. Durant l'encontre, el fundador i promotor de la firma, Miguel Lurbe, oferí als visitants una presentació a la sala de mostres, on els va explicar els orígens de la companyia i els va aclarir altres particularitats del quefer diari, com ara els detalls tècnics dels productes, les estratègies de distribució i venda, la promoció de la marca o la participació en diferents projectes solidaris.
La visita també inclogué, per un costat, una exhaustiva explicació dels processos administratius i d'exportació que es duen a terme des del Departament Comercial de l'empresa; i per l'altre, un recorregut per totes les instal·lacions, des dels magatzems logístics i de matèries fins a la zona de màquines, l'àrea de qualitat i acabats o el showroom dels productes. "La visita va ser molt il·lustrativa", assegura el professor Javier Nadal, "ja que ens va mostrar la realitat empresarial així com l'esforç diari de l'equip humà per ser altament competitiu".
Resultat d'imatges de empresa lurbel fotos
Els orígens de Lurbel,  dirigida actualment per tres germans, es remunten a principis dels anys 90 quan Miguel Lurbe Sanz va fundar una empresa de calceteria al seu municipi natal, Ontinyent. El negoci original se centrava en la fabricació de calceteria funcional d'una elevada rotació, però amb l'ajuda d'altres membres emprenedors de la família ha arribat a convertir-se en un referent actual del sector esportiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada