dilluns, 29 de maig del 2017

GRADUACIONS DEL 2017

Definitiu adéu a sis anys acadèmics
L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'IES L'Estació protagonitza una emotiva vetlada que congregà tota la comunitat educativa
Espectacular foto de família
Crònica d'una nit molt especial
L'acte va concloure amb la intervenció del director, Pere Vañó
Amb una barreja agredolça de tristor, satisfacció i felicitat, al voltant de seixanta joves estudiants de Batxillerat, acompanyats per les seues famílies, amics, mestres i professors, celebraren el passat divendres 26 de maig un multitudinari acte de graduació que posà punt final a una etapa educativa. La cerimònia, que tingué lloc per segon any consecutiu al saló d'actes de l'institut, fou presentada per la vicedirectora del centre, Imma Cambra, i va comptar amb les intervencions dels portaveus de les tres classes, del cap d'estudis Francesc Albero i del director, Pere Vañó, que apel·là en el seu discurs al futur d'aquestes joves promeses que ja alcen el vol. "Ha arribat el moment de començar a definir allò que voleu ser", els advertí. "Qualsevol camí serà vàlid. Sempre que la passió pel coneixement, la curiositat i l'afany de superació no els abandoneu".
Les mares de l'Ampa i el professorat,
responsables de l'èxit de la festa
Durant la gala, patrocinada per la cooperativa elèctrica Seneo, Papes Buquet i l'Ampa de l'IES L'Estació, es projectaren tres vídeos elaborats pel mateix alumnat que recopilaven alguns dels moments més intensos viscuts al llarg d'aquests sis anys escolars. A més, cadascun dels graduats va rebre a l'escenari un obsequi i un diploma que acreditava el seu pas per un institut que ja s'ha convertit per a ells en un model de referència i en una porta a l'exterior. "Obriu les ments, obriu els cors i aprofiteu l'ocasió que teniu al davant", els aconsellà Pere Vañó. "L'educació és l'única cosa que vos acompanyarà al llarg de la vostra vida. Si pel camí alguna vegada perdeu un tren, penseu que sempre podreu arribar caminant. Mai és tard per a res. Quan la vida vos faça mal, feu-la la vostra escola".
En concloure la part més protocol·lària i seriosa de l'acte, els assistents es traslladaren als jardins exteriors, on la festa es prolongà una estona més, permetent als convidats assaborir un vi d'honor i gaudir d'una grata conversa en un entorn excepcional. Finalitzada la degustació, alumnat i professorat compartiren taula i rialles a l'OTK, sala local de festes on se celebrà el tradicional sopar de graduació.
Les següents fotografies del nostre company Toni Ferrero Belda resumeixen les emocions viscudes durant la vetlada. 
2n de Batxillerat Artístic
2n de Batxillerat Humanístic i Social
2n de Batxillerat Científic
Les portaveus del Batxillerat Artístic
Un nombrós públic acudí a l'acte de graduació
Patricia, tutora del Batxillerat Científic, va rebre un detall dels seus alumnes
Imma Cambra durant la presentació de la cerimònia
Sopar de graduació a l'OTK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada