dimecres, 10 de maig del 2017

Facilitant als joves la futura incorporació al mercat de treball

L'IES L'Estació continua apostant per l'FP Dual
Tres alumnes de 2n del CFGS de DAW realitzen enguany les pràctiques formatives en aquesta modalitat alternativa a la Formació Professional ordinària
Àngel Conesa i David Ureña amb Luis Cambra i dos companys més
Àngel Conesa, Toni Revert i David Ureña són tres xics afortunats. Des del passat mes de desembre porten a terme les seues pràctiques formatives en dues empreses vinculades al món del software: Luis Cambra i Soluntec. I fins al proper mes de juny compatibilitzaran l'horari del centre educatiu amb l'horari del centre de treball elegit per desenvolupar les seues destreses i competències. Així combinaran la formació rebuda a l'IES L'Estació amb l'activitat pràctica en una empresa real.
Toni Revert amb els responsables de Soluntec,
Jose I. Torró i Javier Moscardó
Aquesta és l'essència de l'FP Dual, una iniciativa que augmenta les expectatives d'inserció laboral i de contractació directa de l'alumnat i que té com a objectiu bàsic millorar les competències professionals i personals dels estudiants matriculats, dotant-los d'una vasta experiència pràctica. "Mitjançant la connexió entre l'empresa i el centre educatiu", assegura la professora Yolanda Monerris, "perfeccionem la formació actualitzada de l'alumnat i del professorat, que atén les necessitats reals del sector web".
A més, aquesta modalitat de formació facilita a les empreses col·laboradores poder disposar de professionals qualificats i instruïts en les noves tecnologies del segle XXI, un fet "imprescindible per seguir creixent cap a una societat dinàmica", apunta Monerris.  
La Direcció de l'IES L'Estació i el professorat del Departament d'Informàtica agraeixen públicament a aquestes empreses col·laboradores la implicació que han manifestat durant anys i anys de cooperació  mútua. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada