divendres, 5 de maig del 2017

L'alumnat que integra el Projecte Trèvol visita les nostres instal•lacions

Abans de les vacances de Setmana Santa, l'alumnat de 2n de Formació Professional Bàsica va rebre la visita dels xavals i xavales que formen part del Projecte Trèvol, un programa d'integració sociolaboral per a persones amb discapacitats que està promogut per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida amb la col·laboració de l'Associació Trèvol.
Els visitants, que esmorzaren al bar de l'institut amb alumnes i professors, estigueren acompanyats en tot moment pels estudiants d'FPB, que els explicaren les característiques d'aquesta modalitat de la Formació Professional i els detallaren tots els treballs que han realitzat durant aquests dos darrers anys. "L'objectiu de la visita", explica la professora Pepa Llorca, "és fomentar la solidaritat, la integració, el voluntariat i la socialització. És important que el nostre alumnat siga conscient de l'envergadura d'aquest tipus de projectes", afegeix.
Aquesta visita de cortesia respon a l'encontre previ entre els joves del Projecte Trèvol i l'alumnat de 2n d'FPB, que fa unes setmanes va acudir a les seues instal·lacions per tal de conéixer de primera mà les diferents tasques d'integració que es duen a terme des d'aquest programa de treball que s'estén a totes les parcel·les de la vida (inserció laboral, oci, amics, família, vivenda...). L'encontre, que fou organitzat per la professora Rosalia Pascual, s'emmarca dins de les activitats extraescolars programades anualment pel Departament d'Administració del nostre centre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada