divendres, 30 de novembre del 2012


L'alumne de l'IES l'Estació, Alexandre Muñoz Gutiérrez, premi extraordinari al rendiment acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria 

   Dels quatre expedients acadèmics més alts de la localitat,  tres pertanyen a l'IES l'Estació 


Jordi Micó, Alexandre Muñoz i Paula Gramage

    Els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria són una iniciativa de la Conselleria d'Educació Formació i Ocupació, en la qual participa tot l’alumnat dels centres públics, privats i concertats de la Comunitat Valenciana. L’alumnat premiat rebrà un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic, i es farà constar en seu historial i expedient escolar.
   Alexandre Muñoz Gutiérrez va aconseguir una nota mitjana de 10 en els cursos de Secundària Obligatòria, la qual cosa significa que va merèixer la millor qualificació possible en totes les avaluacions de tots les àrees de l’ESO. Alexandre, que ara cursa primer del Batxillerat de Ciències,  toca el piano i és un gran amant dels esports, sobretot tennis i futbol.
    Per la seua banda, hi ha dos alumnes més entre les quatre millors notes de la localitat; es tracta de Paula Gramage Sanchis i Jordi Micó Torró, que estudien primer en el Batxillerat Científic i en el Batxillerat d'Humanitats, respectivament. Es dóna la circumstància que tots dos són també grans músics; Jordi toca la trompeta i Paula, la flauta i el piano.
    Tots tres alumnes, que són companys i amics des de fa anys, han destacat l’esperit de companyonia i de superació que es viu en les aules de l’IES l’Estació.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada