dilluns, 26 de novembre del 2012


Alumnes d'informàtica de l'IES l'Estació, tercers a Alcoi en el concurs App Inventor

  Els alumnes de l'IES l'Estació, Vicent Párraga i David Jaén,  de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà SMX (Sistemes Microinformàtics i Xarxes), han quedat en tercera posició al II Concurs de programació d'aplicacions per a mòbils  amb sistema operatiu Android  mitjançant l'ús de l'eina AppInventor (http://www.appinventor.es/)
   
   L'IES l'Estació va participar amb cinc aplicacions realitzades per onze alumnes de diferents cursos i tutoritzats pels professors Jose Federico Muñoz, Silvia Sancho, Mª José Micó i Pere Crespo. Aquesta segona edició, celebrada el 23 de novembre a la Universitat Politècnica d'Alcoi, ha sigut un èxit de participació amb 57 aplicacions presentades, 15 col·legis /instituts diferents de 6 poblacions diferents, amb una participació aproximada de 200 alumnes. Segons l'organització el nivell va ser molt alt, respecte de l'any anterior.


    Els nostres alumnes guardonats van ser obsequiats amb un Smartphone Android cadascun,  per la realització d'una aplicació anomenada "Aprender". Aquesta aplicació és pensada per als més menuts de la casa i consisteix en una sèrie de jocs educatius en tres idiomes, Castellà, Anglès i Valencià que els permeten aprendre els animals, formes i números d'una forma interactiva i divertida.



    L'aplicació guanyadora de l'IES Manuel Broseta de Banyeres va  ser "BabySiter", també pensada per als més menuts, i que va agradar molt a tothom. La segona classificada "¿Qué hay en la cocina?", una aplicació molt útil de l'IES Serra Mariola de Muro d'Alcoi, que et permet cercar receptes de cuina que continguen si més no una sèrie d'ingredients que l'usuari pot utilitzar com a filtre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada