divendres, 16 de novembre del 2012

JA ÉS A PUNT EL VIATGE A LA NEU.
Apunteu-vos!


Ja és a punt l'activitat esportiva per practicar esquí o snow, que enguany es realitzarà a l'estació d'hivern d'Astún. Com ja és tradicional, l'activitat és organitzada conjuntament pels departaments d’Educació Física de l’IES l’Estació i els de l'IES Jaume I i Pou Clar.
     
"Pretenem amb aquesta experiència que puguem gaudir de la realització, en un medi natural tant atractiu com és la neu, d'activitats que permeten estar en contacte amb la natura, conéixer i viure una forma alternativa d'aprofitament del temps lliure, fomentar la capacitat d'afrontar i resoldre situacions de la vida, ocupar el temps en activitats físiques i esportives que creen, en els que participen, un esperit de responsabilitat i saber apreciar les coses que tenen, a més de fomentar la convivència" ; han destacat els seus responsables.

El viatge es realitzarà des de diumenge 27 de gener, a divendres 1 de febrer del 2013, amb cinc dies d'hotel en règim de mitja pensió i tindrà un cost total de 383 euros.


El pagament inclou l'autocar, les 5 nits d'hotel, el dinar en pistes, forfait (accés i utilització de tots els serveis de l’estació) il·limitat de 5 dies, curset d'esquí o snow de 2 hores al dia (10 hores en total), lloguer del material d'esquí (botes, esquís) o snow (botes i taula) tot el viatge i l'assegurança d'assistència en viatges i pràctica d'esquí o snow.

Si necessiteu més informació, poseu-vos en contacte amb el vostre professor  Gonzalo Gómez.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada