dilluns, 5 de desembre del 2022

Juan Ramón Barat visita de nou l’IES L’Estació

Per segon any consecutiu, el narrador, poeta i dramaturg valencià Juan Ramón Barat, una de les veus contemporànies més prolífiques, ha visitat el nostre centre per a retrobar-se amb l’alumnat de 3r d’ESO, que ha llegit durant el primer trimestre Deja en paz a los muertos, el primer volum de les aventures de Daniel Villena, protagonista de cinc de les seues novel·les i un dels personatges preferits dels adolescents espanyols. 

Amb la bonhomia natural que caracteritza la seua persona, J.R. Barat, forma amb què subscriu les seues obres, va conversar de tu a tu amb l’estudiantat, que va descobrir algunes curiositats sobre aquest llibre (premi Hache a la millor novel·la juvenil espanyola de 2013), va expressar el seu desig de seguir coneixent les peripècies del protagonista i va poder acostar-se després a l’autor per a rebre una dedicatòria, que l’escriptor va estampar en els exemplars dels xics i les xiques.

Juan Ramón Barat, retirat del món de l’ensenyament, és llicenciat en Filologia Clàssica i catedràtic de Llengua castellana i Literatura. Com a escriptor, ha conreat tots els gèneres literaris, tant per a joves com per a adults. Dotat d’una gran vitalitat cultural, participa contínuament en diverses activitats relacionades amb la literatura, com per exemple encontres d’autor, conferències, xarrades en clubs de lectura, presentacions de llibres, recitals o tallers literaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada