dilluns, 21 de juny del 2021

Graduacions CFGS 20/21

El passat 11 de juny l’IES L’Estació va celebrar la graduació de l’alumnat dels cicles formatius de grau superior de Comerç Internacional, Desenvolupament d’Aplicacions Web i Administració i Finances. Com altres anys, la gala es va celebrar al saló d'actes de l'institut, on intervingueren el cap d'estudis, Enrique Minguet; el director, Fran Albero, i alguns representants de l'alumnat, que dedicaren sinceres paraules d'agraïment per a uns professors que tants bons consells els han donat.

Durant la gala, retransmesa en streaming gràcies al patrocini de l’AMPA, tingueren cabuda els tradicionals obsequis per als ja graduats, els esperats muntatges de vídeo i els habituals reconeixements a una llarga trajectòria acadèmica que conclou ara mateix. «Un final vos porta a un nou principi, una porta que es tanca i vos deixa en una nova encreuada amb moltes portes esperant que les obriu», va comentar Enrique durant la seua intervenció.

L’acte protocol·lari va donar pas, primer, a les fotos grupals entre alumnat i professorat, i després, a un sopar organitzat pels mateixos estudiants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada