dimecres, 17 de març del 2021

Xarrada telemàtica de Luis Cambra sobre com ser emprenedor

Luis Cambra, exalumne de l’IES L’Estació i fundador d’una empresa especialitzada en la creació de tendes online mitjançant l’ús del programari Prestashop, ha tornat a compartir amb els alumnes de DAW la seua experiència laboral, encara que aquesta vegada ho ha fet a través d’una conferència virtual seguida atentament per l’alumnat de primer d’aquest cicle formatiu de grau superior. 

Durant la seua intervenció, Luis, que va parlar com a programador i com a autònom, va explicar a l’estudiantat quins eren els avantatges i els obstacles amb què es podien trobar els joves emprenedors a l’hora de crear una empresa. El seu discurs va incidir, sobretot, en l’excel·lent moment que estan vivint les tendes virtuals, un sector amb una alta demanda de professionals que, a més, està experimentant un increment de compres digitals per part dels usuaris. «La pandèmia que estem patint», aclareix la nostra companya Yolanda Monerris, «ha provocat en l’últim any que aquestes compres online siguen imprescindibles per a la supervivència de qualsevol negoci».

Segons la professora d’Informàtica, la xarrada de Luis, un professional amb una amplíssima experiència en el sector, possibilita que l’alumnat assimile uns continguts que difícilment podrien tractar-se durant les classes. I açò, assegura Yolanda, fa augmentar les seues perspectives professionals futures.

Prestashop, el programari utilitzat per Luis Cambra, permet construir des de zero tendes de comerç electrònic, des de petites empreses fins a grans corporacions. Aquest sistema de gestió compta amb un ampli mercat de temes per a personalitzar la tenda i amb més de 5000 mòduls (gratuïts i de pagament) amb els quals poder adaptar les funcionalitats pròpies de la ferramenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada