dilluns, 22 de febrer del 2021

L’IES L’Estació fa entrega d’un xec solidari al Projecte Trèvol

Les accions petites i espontànies també poden produir un intens efecte en aquells que ho necessiten. Amb una d’aquestes accions, l’IES L’Estació va aconseguir recaptar el passat mes de desembre una modesta suma de diners. Parlem del tradicional Mercat solidari de Nadal, que tot i haver-se  vist afectat pel coronavirus s'ha pogut dur endavant amb relativa normalitat, cosa que no ha impedit repartir una mica d’il·lusió entre el Projecte Trèvol, entitat dedicada a la inserció i normalització sociolaboral dels joves amb diversitat funcional.

Divendres passat, Julia Gozálbez, tècnic d’aquest projecte, i Isa Picado, membre de la Junta directiva de l’Associació Trèvol, foren les convidades de l’IES L’Estació, que els va fer entrega d’un xec per valor de tots els euros reunits el 22 de desembre amb la venda d’una bosseta amb cordons per a tancar-la.

Les artífexs de la iniciativa solidària foren dos de les nostres companyes: Maite Conca, membre del Departament de Comerç, i Encarna Soriano, professora del Departament d’Administració. Les dues, amb l’ajuda del seu alumnat, distribuïren en diferents punts de l’institut les mencionades bossetes, que podien ser adquirides per qualsevol que desitjara col·laborar amb un euro.

Des de Trèvol han expressat el seu sincer agraïment al director del centre, Fran Albero, i a la vicedirectora, Imma Cambra, per un gest tan menut però enormement significatiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada