dilluns, 8 de febrer del 2021

Xarrada formativa i de motivació de tres alumnes de 2n de DAW

Tres alumnes de 2n de Desenvolupament d’Aplicacions Web, Vicent Coll, Joel i Vicent Andani, han oferit una xarrada informativa als seus companys de 2n de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, una activitat que el Departament d’Informàtica de l’IES L’Estació realitza anualment per a animar els estudiants d’SMX, un cicle formatiu de grau mitjà, a continuar els seus estudis en el CFGS de DAW. Segons ens explica la nostra companya Yolanda Monerris, «és molt important que els mateixos alumnes relaten la seua experiència i que conten, sobretot, com els canvia la vida en tindre moltes sortides laborals o la possibilitat de continuar formant-se amb el Grau en Enginyeria Informàtica».

Els tres ponents, que han sigut alumnes de l’IES L’Estació, explicaren als joves de 2n d’SMXD les possibilitats de futur laboral que els ofereix el cicle de DAW. Entre els avantatges podem destacar els següents aspectes:

·         Aprofundir en el desenvolupament d’aplicacions web. En aquest sentit, Vicent Coll, Joel i Vicent Andani els mostraren les webs en procés de desenvolupament a classe.

·         Millorar la seua inserció laboral en el món del desenvolupament web, un sector amb alta demanda de professionals.

.·         Ampliar la formació estudiant el Grau en Enginyeria Informàtica, com és el cas de Joel.

·    Formar part de la plantilla de les empreses de Formació en Centres de Treball, moltes de les quals es decanten per la investigació.

·         Accedir directament al mercat laboral, amb la corresponent adquisició d’experiència en el sector.

En fi, comptar amb l’experiència dels tres ha sigut vital i enriquidor per als destinataris de la xarrada.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada