dijous, 4 de febrer del 2021

Webinar a càrrec de l’empresa Everis

Everis, una empresa de consultoria espanyola amb seu a Madrid, va oferir la setmana passada una webinar als alumnes de 1r i 2n curs de Desenvolupament d’Aplicacions Web. El seminari virtual va consistir a exposar d’una manera clara la filosofia d’aquesta empresa especialitzada en aplicacions tecnològiques, i entre els principals continguts que van rebre els estudiants podem destacar una xarrada sobre diversos aspectes: les tecnologies que gasten, les empreses per a les quals treballen, els projectes que han implementat recentment o la manera que tenen d’organitzar-se quan es treballa en equip. «La visió, perspectiva i experiència del sector del desenvolupament web, així com les reflexions que ens han presentat els ponents d’Everis, poden resultar molt útils en la formació integral dels nostres alumnes», assegura la nostra companya d’Informàtica Yolanda Monerris.

Everis, empresa que col·labora amb el centre en la realització de les pràctiques formatives dels estudiants, ha facturat en l’últim exercici fiscal prop d'1,43 milions d’euros i està formada per 24.500 professionals distribuïts per Europa, EE.UU. i Amèrica del Sud. L’any 2014 aquesta companyia es va unir al grup NTT DATA, la sisena empresa de serveis IT del món, amb 100.000 treballadors i presència a Àsia-Pacífic, Orient Mitjà, Europa i les dues Amèriques.

En Everis no sols aposten fermament pel talent i el desenvolupament integral de les persones, sinó que també procuren millorar la sortida laboral de la gent que busca el seu espai dins d’aquest sector, cosa que agraeix enormement l’IES L’Estació. De fet, l’empresa acollirà aquest curs dos alumnes de 2n de DAW que desenvoluparan allí les seues pràctiques formatives. A més, alguns joves de 1r del mateix Cicle Formatiu ja han manifestat interés per ampliar la seua formació en l’empresa el curs vinent.

Everis, consultora multinacional, és una companyia amb nombroses seus. En concret, la d’Alacant compta amb uns mil treballadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada