dilluns, 18 de febrer del 2019

L'alumnat d'Administració i Finances assisteix a la conferència de César Bona, finalista del Global Teacher Prize

César Bona, mestre saragossà que va quedar finalista en els 'Nobel de l'Educació', va visitar la setmana passada Ontinyent per obrir la programació d'activitats incloses en la nova edició de l'Escola de Famílies, que organitza anualment l'Ajuntament ontinyentí i que oferirà fins al proper mes de maig tota una sèrie de tallers, xerrades o encontres.  
El conegut professor, autor de llibres com La nova educació, Les escoles que canvien el món o L'emoció d'aprendre, va oferir una conferència al Teatre Echegaray a la qual assistiren els alumnes de 1r del CFGS d'Administració i Finances, acompanyats per la professora Amparo Asensio, que els imparteix el mòdul de Comunicació i atenció al client.
Bona, la intervenció del qual va causar molta expectació, remarcà la importància d'una educació integral que involucre les famílies i tota la societat. A més, va defendre la necessitat de modificar els mètodes d'ensenyament a fi d'escoltar més els estudiants. El respecte a la diversitat i la formació d'alumnes proactius també foren arguments del seu discurs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada