divendres, 22 de desembre del 2017

Visita històrica al Port de València

L'IES L'Estació visita per primera vegada en la seua història el Port de València
Foto de grup que posava punt final a la visita
Atenent a les operacions de càrrega i descàrrega
L'empresa NOATUM, una companyia líder en serveis marítims, logístics i portuaris, ha facilitat l'entrada a les seues instal·lacions del Port de València a cinquanta alumnes de l'IES L'Estació, que per primera vegada entrava en autobús dins de la terminal on s'efectuen diàriament les diverses operacions de càrrega i descàrrega dels contenidors. La visita, realitzada per l'alumnat de 1r i 2n dels CFGS de Comerç Internacional i d'Administració i Finances, ha tingut un caràcter marcadament didàctic, permetent als estudiants escoltar atentament les explicacions del guia de NOATUM, qui detallava totes les tasques desenvolupades a la terminal i aclaria tots els dubtes que els curiosos joves plantejaven. "Ens vam quedar bocabadats en veure les dimensions dels vaixells portacontenidors, les grues pòrtic i tota la resta de maquinària per a moure les mercaderies dins dels grans recipients", comenta el professor Carlos Pardo.
Recorregut en vaixell
Després d'aquesta visita, el grup es dirigí cap a la sala Valenciaport, on s'explicaren altres qüestions, com per exemple la importància econòmica del Port de València en el context nacional i europeu o les característiques i futur de les instal·lacions. La jornada va concloure amb un recorregut en vaixell per tota la dàrsena interior del Port de València, un trajecte que va possibilitar noves explicacions sobre les diferents terminals i sobre els tipus d'embarcacions que arribaven al Port.
Des de l'IES L'Estació agraeixen totes les gestions realitzades per NOATUM que han permés la visita a la terminal i la prestació dels cascs i armilles reflectants que portaven els assistents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada