dimecres, 9 de desembre del 2015

Impressió en 3D, dins de les jornades Second Round

Alejandro Sisternes i Lara Clement
El dia 3 de desembre de 2015, organitzat pel Departament de Dibuix, dins de les jornades Second Round, els dissenyadors de producte i experts universitaris en fabricació digital Alejandro Sisternes Pla i Lara Clement, van dur a terme al nostre centre una masterclass amb el títol "Ús de l'escàner 3D en tècniques publicitàries i impressió 3D". Participaren, l'alumnat del Batxillerat Artístic, estudiants de plàstica de Quart d'ESO i estudiants dels Cicles Formatius d'Informàtica.
L'exalumne del nostre centre, Alejandro Sisternes, i la seua companya Lara ens mostraren diferents passos del procés de la fabricació d'objectes en tres dimensions en una impressora 3D, des del disseny a la impressió final del producte, passant per l'escaneig d'algun participant i la seua reproducció amb algun polímer.

Una impressora 3D és una màquina que serveix per produir representacions 3D físiques de models creats per ordinador, mitjançant una tècnica anomenada fabricació additiva. Els usos de la impressió en 3D resulten avui revolucionaris, ja que poden abastar des de la creació de maquetes de qualsevol tipus a la fabricació de components biomèdics i odontològics, que ja funcionen a nivell comercial.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada