dijous, 31 de desembre del 2015

Festa de Nadal 2015

Matí de premis en la festa de Nadal de l'IES l'Estació

Dos premis de l'Ajuntament d'Ontinyent recauen en alumnat d'aquest centre
El professor Toni Ferrero ens ofereix les seues extraordinàries fotografies 
Femeninament Singulars

El matí del dia 22 de desembre, entre les diverses activitats que donen pas a les festes de Nadal, en una gala en el saló d'actes, es va fer lliurament de tres importants premis.
Passeig Literari Vila d'Ontinyent
Premi Vídeo Resolució de conflictes a l'aula
Destaquem el 1r Premi Femeninament Singulars de Vídeo Contra la Violència de Gènere, organitzat per l'Ajuntament d'Ontinyent i Cineclub Utiye, que va recaure en alumnat de l'IES l'Estació: Julia Coll, Aina Gilabert, Sara Gozalbo, Elena Tortosa i Pau Vicente, dirigits per la professora Reme Pérez, el qual va ser lliurat per Rebeca Torró, Tinent Alcalde i Regidora de Territori i per Òscar Borrell, Regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Ontinyent.
El mateix regidor va fer lliurament del premi al millor vídeo de Resolució de Conflictes a l'Aula, que va recaure en un grup de 2n d'ESO d'aquest centre, també dirigits per la professora Reme Pérez. 
Es va fer lliurament a més de l'onzè premi de fotografia Passeig Literari per la Vila d'Ontinyent, que organitza el Departament de Valencià i que va ser lliurar per la regidora Rebeca Torró.
Millors expedeint 4t ESO
En la mateixa gala, es va fer lliurament dels premis de postals de Nadal i de Pastissos i els premis als millors expedients acadèmics de la primera avaluació. Durant la resta del matí, es van desenvolupar altres activitats de caràcter lúdic i formatiu, com ara lliguetes de futbet i voleibol, taller de reparació de bicicletes, de decoració i fotocol nadalencs, endevinalles, videojocs, jazz dance, robòtica, etc; tot amb un notable èxit. 
Com és ja habitual en aquest centre, una manera divertida i molt instructiva de donar la benvinguda a les merescudes festes de Nadal i d'abraçar amb molta il·lusió l'arribada del nou any 2016, que esperem que acomplisca totes les expectatives de felicitat i de bons sentiments dels nostres estimats i estimades lectores i lectors de L'ANDANA. 
BON ANY 2016!
Millors expedients 3r ESO
Millors expedient 2n ESO
Millors expedient 1r ESO

Fotocol nadalenc. Foto Facebook compartida

Concurs d'endevinalles

Concurs de pastissos

Taller de decoració de Nadal

Taller de decoració de Nadal

Futbet

Jazz dance

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada