dimecres, 16 de desembre del 2015

El professor Isaïes Blanco Martín es jubila

Isaïes Blanco, a l'esquerra,
amb les seues companyes i company de Departament 
ISAÏES BLANCO
per Julio Juan
 El proper dia 22 de desembre es jubila el nostre company Isaïes Blanco. Després de molts anys dedicats a la docència, el nostre amic, ha decidit posar fi a la sua tasca com a docent.
Isaïes és un zamorà que parla en un perfecte valencià. Ja fa alguns anys, va vindre a Alacant per a fer el servei militar, i d’ací va passar al món empresarial a la ciutat d’Elda, i des de aleshores, ja sempre ha estat vivint a la Comunitat Valenciana.
Més tard es va decidir per dedicar-se a l’ensenyança i va impartir Cicles Formatius de Grau Superior.
Com a docent ha impartit classes en diversos centres de la nostra comunitat. En la província de València ha estat en diferents comarques, La Ribera, La Costera i la Vall d’Albaida. En concret a Ontinyent ha estat a l’antic Bosco i al nostre centre. Resulta prou difícil passejar per les comarques centrals i no trobar a algú que no conega Isaïes.
Com a docent, ha format a moltes generacions d’emprenedors i gestors d’empresa, i sempre ha estat un professor molt apreciat pels seus alumnes.
Què podem dir-ne els que tinguem la sort de conèixer-lo? Que és una persona entusiasta, optimista, bromista, que sempre està de bon humor, que sempre  pots comptar amb ell, que és una persona honesta; en definitiva, un gran amic i molt bona persona.
A partir d’ara tindrà més temps per a dedicar-se a les seues aficions, que no en són poques. Viatjar, l’esport, tot tipus d’activitat cultural, música, cinema, exposicions... i sobretot a la seua gran passió, la seua família.
Els teus companys i AMICS et desitgen el millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada