dimarts, 22 de desembre del 2015

Fotos guanyadores del concurs fotogràfic i literari "El justícia 2015"

1r Premi: Ernest Ribera
Ja es coneixen les guanyadores i guanyadors de l'onzena edició del concurs fotogràfic "Passeig Literari per la Vila d'Ontinyent, que organitza el Departament de Valencià. El concurs compta amb el suport de la Regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament d'Ontinyent. Es tracta d'un concurs fotogràfic inspirat en la lectura de la novel·la "El justícia", de l'ontinyentí Joan Torró, ambientada en l'Ontinyent del segle XVI. El cap de Departament i Cronista oficial de la ciutat d'Ontinyent, Alfred Bernabeu, és l'encarregat cada any de fer de cicerone de l'alumnat de Quart d'ESO, als qual fa un instructiu passeig per la Vila d'Ontinyent, tot descobrint-hi espais emblemàtics i carregats d'història.
Els guanyadors d'aquesta edició, segons decisió del jurat format per la Vicedirectora, Joana Rufino; Reme Pérez, del Departament Dibuix; Toni Ferrero, del Dep. de Tecnologia; Alfred Bernabeu i Vicent Enric Belda, del Dep. de Valencià, són:
1r Premi: Ernest Ribera Soriano; 2n Premi: Alícia Quiñones Micó; 3r Premi: Imma Guillem Bas.
El jurat vol destacar també l'alta qualitat de les fotografies presentades i l'alt nivell que ha obtingut aquest premi ja tan consolidat.


2n Premi: Alícia Quiñones
3r Premi: Imma Guillem
Lliurament dels premis per la Regidora Rebeca Torró i pel Regidor Òscar Borrell





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada