dilluns, 22 de desembre del 2014

Inauguració de "Camins Escolars Segurs"

Divendres 19 de desembre han quedat inaugurades les obres de millora d'accés a l'IES l'Estació emmarcades en el projecte Camins Segurs

L'Alcalde, Jorge Rodríguez, amb el Regidor de Sostenibilitat, Fran Quesada, han participat en l'acte multitudinari d'inauguració de les millores realitzades en els accessos per a vianants i per a bicicletes, emmarcades en el projecte "Camins Escolars Segurs". En l'acte, en què han participat un gran nombre d'alumnes, es va realitzar un recorregut en bicicleta i a peu, que arrancava en el Col·legi Lluís Vives, via Col·legi Carmelo Ripoll, fins arribar a l'IES l'Estació.
Una comitiva enorme de ciclistes i vianants va inaugurar el trajecte
El projecte d'inversió Camins Segurs va ser el projecte més votat pels ciutadans en El Procés de Priorització de Projectes d'Ontinyent. Inclòs en el projecte educatiu Ontinyent + Verd + Viu, Camins Segurs ha estat distingit amb el Premi Ciutat Sostenible, que concedeixen el Ministeri de Medi Ambient i la Fundació Fòrum Ambiental amb el patrocini d’Ecoembes, i que reconeix el treball realitzat a Ontinyent en matèria d’Educació Ambiental.

Escrit d'agraïment de l'Ajuntament
 pel premi concedit pel Ministeri de Medi Ambient
Aquesta inauguració, emmarcada dins de les activitats de final de trimestre de l'IES l'Estació, va tenir la seua continuació en el saló d'actes del centre, on el Regidor Fran Quesada va fer lliurament d'un escrit de reconeixement a l'IES l'Estació per llançar aquest important projecte ambiental i educatiu. Durant aquest mateix acte, l'alumna de segon de batxillerat, Isabel Marco, va ser distingida amb un guardó especial per ser l'autora del millor disseny de la imatge icònica d'aquest projecte "Camins Segurs"; disseny que ja pot veure's en les fites i distints indicadors que marquen el trajecte cap a l'IES l'Estació per a caminants i per a ciclistes.


Eixida des del CP Lluís Vives, al Llombo
Aplec al CP Carmelo Ripoll
L'Alcalde, Jorge Rodríguez, amb el Director, Pere Vañó

El Regidor, Fran Quesada, amb el Cap d'estudis d'ESO Fran Albero 
Vianants i ciclistes en un festiu dia 

Cartells indicadors del trajecte

Isabel Marco rep el premi pel disseny del logo del projecte
 de mans de Fran Quesada




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada