dijous, 4 de desembre del 2014

Dia de la persona emprenedora

L'alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior d'Administració i Finances i de Comerç Internacional participa Dia de la persona emprenedora celebrat a Fira València el dia 27 de novembre


La participació en el Dia de la persona emprenedora de la Comunitat Valenciana va ser coordinada pels professors Amparo Asensio, Joan Cambra i Carlos Pardo. Aquesta visita a Fira València és la continuació del taller corresponent a les tècniques de creativitat pròpies del màrqueting lateral que es va realitzar al nostre centre, en col·laboració amb el CEEI Alcoi, i que s'emmarcava en el Programa Emprendeplus.

L'activitat a Fira València constava de conferències, assessorament empresarial, networking, competicions, etc. L'alumnat destaca les activitats: Com crear un model de negoci en internet amb èxit, en què es donaren les claus per a crear un model de negoci en la xarxa tot assegurant-ne l'èxit evitant els errors més comuns. Al taller Distints models de negoci gràcies a internet van poder conèixer diferents negocis a la xarxa en què resulta molt important seleccionar els clients, definir objectius i establir beneficis. A més d'això, l'alumnat va poder assistir a un bon nombre d'interessants conferències relacionades amb la creació de negocis i de l'emprenedurisme.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada