dimecres, 7 de gener del 2015

Premis Extraordinaris de Primària

Quatre alumnes de l'IES l'Estació distingits amb els Premis Extraordinaris de Primària

Dos alumnes provenen del col·legi Carmelo Ripoll, mentre que els altres dos són de Fontanars dels Alforins
Pau, Sergio, Jordi i Mar

Quatre alumnes de 1r d'ESO de l'IES l'Estació: Mar Sanz Marian, Sergio Mancebo Campos, Jordi Úbeda Gandia i Pau Ribera Francés, han estat distingits amb el Premi extraordinari al Rendiment Escolar d'Educació Primària, que concedeix la Conselleria d'Educació, ja que van acabar el cicle amb una mitjana de 10. Jordi Úbeda i Pau Ribera provenen del CEIP Comte de Salvatierra de Fonatars, mentre que Sergio Mancebo i Mar Sanz, van completar la Primària al CEIP Carmelo Ripoll.
Els quatre alumnes, que representen el millor del nostre jovent, han acceptat respondre a les nostres preguntes.

Què destacaríeu dels vostres col·legis, on vau fer Primària?
Jordi: N'érem pocs a classe, a Fontanars, només deu alumnes, i això es notava en l'atenció del professorat cap a nosaltres. També teníem unes instal·lacions, com el gimnàs, molt bones. Tenim molts bons records dels nostres professors Pepe Puig i Pilar Donat.
Pau: El que més ens agradava de Pilar Donat és que utilitzava com a lectura per a les nostres classes els textos o contes que escrivíem els propis alumnes, i això era molt motivador.
Mar i Sergio: El Carmelo Ripoll també està molt bé. Tenim bons records, per exemple, de Maria Antònia Torró, que dóna Coneixement del Medi i Mates, per la forma d'explicar i les pràctiques.

I què us sembla el nostre centre?
Pau: Encara que és un poc vell, s'està molt bé. És familiar i molt agradable. Els professors es preocupen per tu i t'expliquen bé les coses, fins que les comprens. També ens agraden els nous companys i companyes que hem fet ací a Ontinyent.
Jordi: També estan molt bé les activitats extraescolars que fem: la festa de Nadal, etc. L'horari intensiu ens agrada, encara que als de Fontanars ens toca matinar una mica més.
Mar: És veritat, l'horari m'agrada molt; em permet fer moltes activitats extraescolars per la vesprada. Estic molt contenta amb el meu grup.
Sergio: L'atenció dels professors és molt bona. M'agraden les noves assignatures, com la Tecnologia. A més, tenim l'oportunitat d'estudiar Plàstica en anglés.

I això de l'anglés, com ho porteu?
Sergio: El professor, Vicent Lladosa, té molta paciència amb nosaltres, i li podem preguntar el significat d'algunes paraules. De vegades les explica en anglés, o busca sinònims. Si és massa difícil, ens diu el significat en valencià.

En acabar aquesta curta entrevista, Mar, Sergio, Jordi i Pau, tornen a les seus respectives classes. Són uns xiquets inquiets, de mirada tan neta com intel·ligent. És una autèntica fortuna poder conviure amb persones tan extraordinàries com aquestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada