diumenge, 21 de desembre del 2014

Festa de Nadal

Divendres 19 de desembre se celebrà el tradicional fi de trimestre amb un acte en què la inauguració de "Camins Segurs" tingué un especial protagonisme

Com cada arribada de Nadal, l'IES l'Estació acomiadà amb diversos actes festius el primer i llarguíssim trimestre del curs. El dia s'inicià amb el recorregut inicial d'inauguració de les obres de millora del tram per a ciclistes i vianants emmarcat en el projecte "Camins Segurs". Ja al saló d'actes del centre, es concediren els guardons relatius a aquest projecte.
La segona part de la Festa de Nadal va consistir en el lliurament dels guardons als millors expedients del trimestre. Posteriorment es lliuraren els premis corresponents al concurs fotogràfic "Recorregut literari per la Vila d'Ontinyent". Seguí a aquest acte el lliurament dels premis de "Targetes de Nadal",  i a continuació els premis als millors pastissos de Nadal, que van poder ser assaborits per tot l'alumnat. Va acabar l'acte amb el lliurament del premi "Descobreix l'IES l'Estació", que aquesta vegada va tenir com a motiu el nostre enyorat professor de Dibuix, Joan Martí.

Les guanyadores del concurs de pastissos

Tast de pastissos
Inauguració de "Camins Segurs"
    
Premis millors expedients de 1r ESO

Premis millors expedients de 2n ESO

Premis millors expedients de 3r ESO

Premis millors expedients 4t ESO 

La regidora Rebeca Torró i l'autor Joan Torró assistiren
 a l'acte de lliurament dels premis de "El justícia"

Lliurament del premi "Descobreix l'IES l'Estació"






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada