dimarts, 4 de novembre del 2014

Visita al 25è Saló de la Franquícia



El dia 17 d'octubre, l'alumnat de 1r i  2n de Comerç Internacional va visitar el Saló Internacional de la Franquícia, a la Fira de Mostres de València, on tingueren l'oportunitat de conèixer les últimes tendències en franquícies que ara hi ha al mercat.
El Saló Internacional de la Franquícia celebrava enguany el seu vint-i-cinquè aniversari. Per a la celebració, hi hagué un acte amb Risto Mejide com a protagonista.
El Chester de Risto Mejide viatjà a València
Risto amb una de les nostres alumnes
El Saló Internacional de la Franquícia acollí en rigorosa exclusiva el format de "conversa en el sofà Chester" que el publicista Risto Mejide ha convertit en èxit televisiu.
Sota el nom de “Franquiciant amb Chester”,  es va oferir una triple sessió sobre emprendurisme en què Risto Mejide entrevistà l'escriptor i professor Leopoldo Abadía, l'empresari Enrique Tomás i el perfumista Toni Cabal. Aquests tres referents en el món de l'emprendurisme van conversar sobre com crear marca per emprendre, com recolzar-se en la experiència i com actuar amb passió en la posada en marxa d'una franquícia.
Aquesta ha sigut la primera vegada que el programa de televisió “Viatjant amb Chester” ix del format televisiu per convertir-se en una conversa davant del públic d'un auditori.

Carlos Pardo, professor


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada