divendres, 7 de novembre del 2014

Cine en femení a l'IES l'Estació



Presentació d'Ana 27 a l'IES l'Estació

Lidiana Rodríguez, durant la presentació


Dijous 30 d'octubre, l'alumnat de Quart d'ESO del nostre centre va tenir l'oportunitat de gaudir de la projecció del curtmetratge Ana 27, de la cineasta de Torrevella, Lidiana Rodríguez. Aquesta activitat estava inclosa dintre del cicle de projeccions de la 13a Mostra de Cinema d'Ontinyent, “Singularment Femenines”, organitzat pel Cine club Utiye i la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Ontinyent.
A la projecció al nostre centre, ens va visitar la jove directora alacantina Lidiana Rodriguez, acompanyada per la regidora d'Igualtat, Virtudes González, i la tècnica de l'Ajuntament, Neus Rubio. Després de veure el curmetratge, que compta amb nombrosos premis internacionals, es va iniciar un col·loqui de l'alumnat amb l'autora.

El curtmetratge Ana 27, de Lidiana Rodríguez es va estrenar a Brasil, dins de la programació oficial Cinesul 2012, 19é Festival de Cine Iberoamericà, de Rio de Janeiro. L'obra, de temàtica social, va rebre en 2010 una menció per Amnesty International Travelling Film Festival, a Vancouver, Canadà, per la seua contribució a la prevenció de la violència de gènere. 
   


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada