divendres, 14 de novembre del 2014

Setmana de la Ciència a la UPV-Alcoi

L'alumnat d'Administració de l'IES l'Estació participa en els tallers organitzats per la Universitat Politècnica de València - Campus d’Alcoi, emmarcats dins de la Setmana de la Ciència.

Dilluns, 10 de novembre, l'alumnat de Comerç Internacional de l'IES l'Estació, amb el professor Jose-Javier Nadal Morant, va tenir l'oportunitat de participar en tres tallers diferents de la Setmana de la Ciència. En el taller La importància del treball en equip, es van donar nocions sobre els beneficis del treball cooperatiu. Com a pràctica es va proposar a l'alumnat la construcció en paper i cartó de una torre seguint les instruccions del organitzador. Es van traure conclusions i es van comentar els diferents rols de grup. En un segon taller: L’altra cara de la publicitat, es va fer critica de la publicitat d’engany amb exemples de vídeo i amb la presentació de diapositives. En grups els alumnes van generar i compartir idees sobre anuncis d’empreses que utilitzen males pràctiques per tal de fer més vendes. Finalment, en el tercer taller, La Borsa i la butxaca, el ponent va explicar el funcionament de la Borsa i el mercat continu. Com a pràctica es va fer una simulació de compravenda real de valors en mercat continu, per a a la qual cosa es van utilitzar ferramentes de pàgines web online.
"L'objectiu principal d'aquesta activitat", comenta el professor Javier Nadal, "és estimular l'interés pel coneixement científic dels alumnes a través del coneixement més actual, i també donar a conèixer les aplicacions pràctiques de la investigació". El professor també destaca l'interés de les activitats i la participació activa de l'alumnat.

Per part de l'alumnat, destaquen el fet de poder conèixer les instal·lacions del bell edifici de la seu universitària d'Alcoi, a més de la possibilitat de compartir amb un altre alumnat els coneixements que han assimilat a l'IES l'Estació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada