dijous, 20 de novembre del 2014

Carles Falcó, premi extraordinari d'ESO


L'alumne Carles Falcó i Gandia de l'IES l'Estació, premi extraodinari d'ESO

5 alumnes de l'IES l'Estació entre les 15 mitjanes més altes d'Ontinyent

Carles, Álvaro, Aitana, Marta i Andrea (d'esquerre a dreta),
5 de les 15 mitjanes més altes en ESO d'Ontinyent,
comparteixen aula en el 1r de Batxillerat Científic 
L'alumne Carles Falcó i Gandia, que estudia 1r de Batxillerat Científic a l'IES l'Estació, ha estat distingit amb el "Premi extarordinari al rendiment acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria”, que concedeix anualment la Direcció General d'Innovació, Ordenació i Política Lingüística de la Generalitat Valenciana. Carles Falcó, que va acabar l'ESO amb una nota de 10 en totes les assignatures del quart curs de l'etapa, és un dels alumnes destacats de la nostra localitat, a més d'Antonio Soriano, que estudia a la Pureza de Maria. El jove Carles Falcó ja ver ser notícia aquest estiu per la seua participació en els Campus Científics d'Estiu 2014, en què va ser becat per la Universitat Politècnica de Catalunya
Carles Falcó ja va ser becat aquest estiu
 per la Universitat Politècnica de Catalunya 
En total, cinc alumnes que ara estudien 1r de Batxillerat a l'IES l'Estació, es troben entre els quinze expedients més alts d'Ontinyent. Els alumnes en qüestió, a més de Carles són: Aitana Sanz Rodríguez, Álvaro Santamaría Gómez Carreño, Andrea Campos Henares i Marta Esparza Reyes (aquestes dues últimes provinents del col·legi La Milagrosa).

Els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Secundària Obligatòria són una iniciativa de la Conselleria d'Educació, en la qual participa tot l’alumnat dels centres públics, privats i concertats de la Comunitat Valenciana. L’alumnat premiat rebrà un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic, que es farà constar en seu historial i expedient escolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada