dimarts, 24 de juny del 2014

FI DE CURS 2013-2014


Lliurament de guardons a l'alumnat més destacat acadèmicament

Open Roads lliura els premis de redacció en anglés

Maria Teresa Muñoz, Pere Vañó, Clara Tortosa, Glòria Cambra i Belén Barcia
Alba Tolsà, Carla Soriano i Andrea Sanchis
Divendres 20 de juny, en l'acte corresponent celebrat al saló d'actes, va tenir lloc el lliurament dels premis als millors expedients en Cicles Formatius, Primer de Batxillerat i en les dues etapes d'ESO.
En Cicles Formatius, les alumnes guardonades van ser: Belén Barcia Costas (1r de Sistemes Microinformàtics i Xarxes), Maria Teresa Muñoz Alcaraz (1r de Gestió Administrativa) i Glòria Cambra Cano (1r de Comerç).
En Primer de Batxillerat, l'alumna guardonada ha estat Clara Tortosa Gozálvez.
En Quart d'ESO, Carles Falcó Gandia ha estat el més destacat, mentre que Alba Tolsà Pastor ha obtingut el millor expedient de 3r d'ESO, Carla Soriano Soler, en 2n d'ESO, i Andrea Sanchis Soriano, en 1r d'ESO.
Concurs de redacció en anglés
Paula Torró, 3r Premi de Redacció en anglés
 L'acte va tenir com a fermall el lliurament dels premis de redacció en anglés que ha organitzat el Departament d'Anglès amb el suport de l'empresa ontinyentina Open Roads. Els premis han recaigut en Carla Soriano Soler (1r Premi), Badr Jenki Jenki (2n Premi) i Paula Torró Albero (3r Premi).  En una nova entrada us ampliarem aquesta informació.


El mateix dia, divendres, l'alumnat de Segon de Batxillerat va saber les notes de les PAU, que són l'inici d'una nova i esperançada etapa. El dia anterior, dijous, l'alumnat de primer cicle va fer un dia de platja a la bonica illa de Tabarca, passant per la ciutat d'Elx, mentre que els més majors passaven el dia a la piscina municipal. Tot seguit us adjuntem algunes fotos d'aquest llarguíssim final de curs.



Tres boniques fotos de Toni Ferrero a Tabarca


 


Alumnat de 2n de Batx., en acabar les PAU



ALTRES IMATGES DE FI DE CURS

Enrique Minguet amb el 2n PQPI , contents per acabar el curs.

Els fills i filles dels i de les profes, de visita al centre
Dinar de Fi de curs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada