dissabte, 5 d’abril del 2014

Jornada de portes obertes



Primera jornada, adreçada a l'alumnat que acaba l'ESO


Divendres dia 4 d'abril, va tenir lloc la primera Jornada de portes obertes de l'IES l'Estació, adreçada a l'alumnat que acabarà aquest curs l'ESO i que podrà elegir alguna de les diferents opcions de batxillerat o cicles formatius que oferta el nostre centre. La jornada va començar amb un acte de recepció i benvinguda a càrrec de la Direcció del Centre i va continuar amb el lliurament del premis fotogràfics i de cartes d'amor.

En acabant, l'alumnat va assistir a diferents tallers organitzats pels diferents departaments didàctics: Administració i Finances, Comerç, Informàtica, Educació Física, Tecnologia, Biologia, Francés, amb un exitós taller de crêpes, i Dibuix, amb una mostra de les diferents assignatures: Comunicació Audiovisual, Volum, Tècniques d'Expressió, Dibuix Artístic, etc.

Quant al premi de les cartes d'amor del Dia dels Enamorats, la guanyadora ha sigut Paula Doria Borrell, de segon de Batxillerat. Una carta d'amor de Dràcula a Wilhelmina és la seua obscura proposta (Wilhelmina "Mina" Harker és el personatge de ficció i protagonista del la novel·la Dràcula de Bram Stoker).

Pel que fa al Primer Concurs de Fotografia “Imatges del meu centre”, els primers premis de cada categoria van recaure en les alumnes de Batxillerat, Paula Gramage i Ana Santa, i en l'alumne de DAW (Desenvolupament d'aplicacions web), David Rodríguez. Els altres concursants destacats han estat els alumnes també de DAW, José Antonio Galán i Antonio Revert Donate.

Aquesta primera jornada de portes obertes tindrà una continuació divendres 11 d'abril, amb altra jornada de portes obertes adreçada en aquest cas a l'alumnat de Primària (i a les seues famílies), que s'incorporarà el proper curs al primer curs d'ESO. Xanques, informàtica, activitats esportives, audiovisuals, degustació de crêpes, són algunes de les atractives propostes de benvinguda que el professorat del centre està preparant.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada