dijous, 3 d’abril del 2014

Beques Erasmus de l'IES l'Estació

Kevin Casanova, Yolanda Monerris (professora) i Ignacio Soriano

Concedides quatre beques Erasmus a alumnat dels Cicles Formatius de l'IES l'Estació

Un total de quatre alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de l'IES l'Estació gaudiran de les "Beques Erasmus" per a completar els seus respectius estudis a Holanda, Eslovènia i Regne Unit, on realitzaran les corresponents pràctiques formatives en empreses relacionades amb els estudis que han cursat.

Dos dels alumnes ja han començat a Holanda les FCTs 

Kevin Casanova Vidal i Ignacio Soriano Ribera, alumnes de 2n de DAW (desenvolupament d'aplicacions web), van eixir el dia 30 de març de l'aeroport d'Alacant amb destinació Amsterdam per fer les pràctiques formatives (FCTs) Erasmus. Els tres primers dies van dormir en un hotel situat dins d'un vaixell en uns dels canals de la famosa ciutat holandesa, fins que trobaren un allotjament definitiu.
El dia 2 d'abril van començar unes pràctiques que han de durar fins el 25 de juny. L'empresa seleccionada és Yume/Hikable, dedicada al desenvolupament de websites.
Els professors de Kevin i Nacho els van acomiadar i els van desitjar el millor en aquesta important etapa formativa. Tots dos companys i amics estaven nerviosos, però amb moltes ganes d'anar-hi i de començar. No podem oblidar que ells mateixos s'han buscat l'empresa, l'allotjament, els vols, etc.
La intenció de tots dos joves és quedar-se a Holanda per treballar en empreses relacionades amb el sector del desenvolupament de llocs web. Compten amb l'avantatge que l'empresa on faran les pràctiques és situada en un edifici de startups, on tenen moltes possibilitats de donar-se a conèixer, tant a Yume, empresa on estaran fent les FCTs Erasmus, com també en la resta d'empreses de l'edifici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada