dimarts, 21 de gener del 2014

Art al carrer (2)

Mural a la Plaça de la Coronació

L'alumnat de Quart d'ESO de l'IES l'Estació ultima a hores d'ara la intervenció pictòrica a la Plaça de la Coronació, al cantó entre el Carrer del Barranquet i el Carrer Sant Jaume. La intervenció, que és organitzada per Fraguart i és inclosa en el projecte Muralart (amb altres centres de la localitat) i compta amb el patrocini i suport de l'Ajuntament d'Ontinyent.


    El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que “és una idea que ens va semblar molt interessant, ja que ens permet decorar els espais públics mentre es du a terme una acció educativa i artística per part dels estudiants”. 
   El consistori aporta el material i cedeix els espais que considera més adients per a aquestes obres, que han començat amb un gran mural de 6 metres d’alt per 14 de llarg a la Plaça del Barranquet. Segons explicaven des de Fraguart María Castro i Amparo Calabuig, el mural en qüestió representa un paisatge amb vegetació i uns arcs, i és fruit del treball d’un total de 30 alumnes de l’IES l’Estació, que han creat la composició, planificat la intervenció i materialitzat íntegrament l'acció pictòrica, amb la direcció del professorat del Departament de Dibuix i amb la supervisió de Fraguart.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada