divendres, 15 de novembre del 2013

Extraescolars: Comerç Internacional. Setmana de la Ciència

L'alumnat de Comerç Internacional a la Setmana de la Ciència del Campus universitari d'Alcoi 

Javier Nadal amb el seu alumnat

L'alumnat de segon curs de Comerç Internacional ha participat en els Tallers a la Universitat Politècnica de València (Campus d’Alcoi), al voltant de la Setmana de la Ciència. L'objectiu principal d'aquesta activitat és estimular l'interés pel coneixement científic a través del coneiximents més actuals, i també donar a conéixer les aplicacions pràctiques de la investigació.
En concret, el nostre alumnat va participar en tres tallers del Departament de Administració i Direcció d’Empreses: La Borsa i la butxaca, La importància del treball en equip i L’altra cara de la publicitat.
En el primer taller de La Borsa i la butxaca, el ponent, molt interjectivament, va explicar el funcionamet de la Borsa i el mercat continu. Com a pràctica es va fer una simulació de compravenda real de valors en mercat continu, utilitzant ferramentes de pàgines web online.
En el segon taller, La importància del treball en equip, es van donar nocions sobre els beneficis del treball en equip. Com a pràctica es va proposar a l'alumnat la contrucció en paper i cartó d'una torre, tot seguint les instruccions de l'organitzador. Després es van traure conclusions i es van comentar els diferents rols de grup.
En el tercer taller, L’altra cara de la publicitat, es va fer critica de la publicitat d’engany amb exemples de vídeo i en presentació de diapositives. En grups, l'alumnat va generar i compartir idees d'anuncis d’empreses que utilitzen males pràctiques per millorar les vendes.
En conjunt, l'activitat va ser molt interessant. L'alumnat va participar molt activament amb els ponents. També els va agradar recórrer les instal·lacions del edifici de la Universitat a Alcoi i compartir el coneixements que s’imparteixen al nostre Centre.

El professor, José-Javier Nadal Morant 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada