dijous, 14 de novembre del 2013

Opinió. Canal 9. Víctor Blanco

Sí a Canal 9

En aquests darrers dies hem rebut una desagradable notícia: Fabra vol tancar la radiotelevisió valenciana. Aquesta notícia ha causat un gran dolor al cor de tots nosaltres, valencians i valencianes, que portem anys gaudint d'aquest meravellós canal.
     Meravellós perquè és el nostre, el que ens representa, el que ens informa en la nostra llengua.
      Perquè la nostra és una llengua especial, amb molta història, i moltes històries contades i per contar. Amb moltes coses que transmetre, a infants i adults.
      Em dol que a algú se li ocórrega eliminar el canal amb el que he crescut. En el qual m'he divertit de menut veient programes com el mític Babalà, entre d'altres.
     Aquell canal en el qual, aquells dies de tardor/hivern, he vist aquelles notícies, de somriures i llàgrimes; i he pogut conèixer l'oratge que faria demà, reflectit en un mapa de la Comunitat amb sols, núvols, etc.
    Però, per sort, els grans treballadors d'aquest canal continuen mantenint-lo en marxa, amb quasi total normalitat, i al marge del desig dels castellanistes amb tant de poder que volen acabar amb Canal 9. No ho aconseguiran, no podran fer-ho.

Víctor Blanco Bataller, 3r ESO

1 comentari:

  1. Corrompre i desvirtuar una televisió púbica per justificar la seua programada destrucció.
    Corrompre i desvirtuar la democràcia d'un país i la seua identitat per provocar la seua desaparició.

    ResponElimina