dimecres, 27 de novembre del 2013

3r Premi i Menció d'honor a APPInventor

L'alumnat d'Informàtica de l'IES l'Estació, Tercer premi i Menció d'honor al concurs AppInventor

AppInventor és un concurs de desenvolupaments d'aplicacions per a mòbils

Ignacio Campos, Adrián Flores i Daniel Martínez, autors d'Encestados


Al llarg del mes de novembre, s'ha celebrat, al Campus Universitari d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, la tercera edició del concurs de desenvolupaments d'aplicacions per a mòbils amb la ferramenta AppInventor. A causa del gran èxit obtingut en edicions anteriors, el concurs d'enguany ha hagut de realitzar-se en dues modalitats: la que incloïa l'alumnat tercer i quart d'ESO, PQPI i cicles formatius de grau mitjà de la família d'Informàtica i Comunicacions; i una altra modalitat per a l'alumnat de Batxillerat i Cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica i Comunicacions.
En la modalitat de Batxillerat i Cicles formatius de grau superior, s'han presentat cinc dels nostres alumnes de primer de Batxillerat amb dues aplicacions diferents, i han obtingut el tercer premi amb una aplicació anomenada ENCESTADOS. En aquest grup, s'havien presentat un total de 129 alumnes amb 53 aplicacions diferents.
En la modalitat d'ESO i Cicles de grau mitjà, hi havia un total de 164 alumnes de nou localitats diferents amb un total de 70 aplicacions presentades. De l'IES l'Estació, n'eren set amb tres aplicacions diferents. Un d'aquests grups ha sigut el que ha obtingut la menció especial per l'aplicació FASTBALL.
Des de l'URL que adjuntem, es poden descarregar les aplicacions guanyadores i les que van rebre mencions especials, i provar-les en els  dispositius mòbils:
El lliurament de premis va tenir lloc el dia 15 de novembre per a la Modalitat A i el dia 22 de novembre per a la Modalitat B. Enhorabona als guanyadors i guanyadores i també al seu professorat d'Informàtica pel seu tan destacat treball. Hem de recordar que, en l'edició anterior, també van ser distingits amb un tercer premi.
Equip de 1r de Batxillerat

Grup d'SMX i 4t ESO

Panell informatiu de l'organització

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada