dilluns, 30 de setembre del 2024

L’institut celebra el Dia Europeu de les Llengües

Dijous passat, 26 de setembre, l’IES L’Estació va commemorar el Dia Europeu de les Llengües, una iniciativa del Consell d'Europa que, des del 2001, promou el plurilingüisme i la diversitat lingüística en tot el continent. Aquesta jornada és una oportunitat única per a destacar la importància de la comunicació intercultural i reconèixer la rica herència d'Europa.

Per aquest motiu, la Comissió Erasmus de l’institut, així com els departaments de llengües i el professorat d’Àmbit, han volgut compartir amb la comunitat educativa la inauguració de l’Erasmus + corner i d’una exposició que mostra els resultats de totes aquelles activitats lingüístiques que s’han realitzat al llarg de les últimes jornades.

Podem destacar, en aquest sentit, les tasques realitzades per a donar a conéixer llengües minoritàries com ara el gaèlic, els embarbussaments en diversos idiomes treballats per l’alumnat de Francés, la recerca d’ambilogues (paraules que s’escriuen igual en dues llengües diferents), la comparació d’idiomes amb la finalitat de localitzar veus similars entre ells o la redacció de biografies lingüístiques per part de l’alumnat.

Sens dubte, tot un fum d’activitats perquè els escolars comprenguen que és molt més el que ens uneix que el que ens separa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada