dimarts, 25 de juny del 2024

Una entrada morocristiana i la graduació de 4t marquen el final de curs

Fotos: Toni Ferrero

Per fi, ha arribat el gran dia i el final de curs ja està ací. Enguany ha vingut marcat per diverses activitats lúdiques (excursions a Aqualandia, jornades en la piscina municipal...), entre les quals cal destacar l’entrada morocristiana de l’alumnat de 2n d’ESO i l’acte de graduació dels joves que acaben una etapa educativa.

Per una part, diverses esquadres, liderades, com no, pel seu corresponent cap d’esquadra, van desfilar dijous passat amb elegància i estil a l’entrada de l’aulari prefabricat. Els festers van estar acompanyats per un públic que els va ovacionar mentre la música sonava majestuosament. La desfilada va comptar amb dos convidats que no van perdre detall de cap moment: el nostre company Julio Juan, professor de Música, i l’administrativa Paqui Font, que es jubilen després de dècades dedicades a la funció pública.

Un dia després, divendres 21 de juny, es va celebrar al Teatre Echegaray la cerimònia de graduació dels estudiants de 4t d’ESO del curs 23-24, que amb una barreja d’alegria i tristor s’acomiadaven dels seus companys i professors que els han acompanyat al llarg d’aquests quatre anys.

Ara ha aplegat el moment de començar una nova aventura. Tot i que alguns ja pensen a incorporar-se al món laboral, aquesta gala de graduació, plena d’orgull i emocions intenses, segurament suposarà un punt i seguit en la seua formació acadèmica, ja que una gran majoria continuarà ampliant coneixements en el Batxillerat o en la Formació Professional.

Vos deixem amb els seus somriures, els seus discursos i les seues mirades còmplices en aquest matí tan especial que, sens dubte, marcarà un abans i un després en les seues vides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada