dijous, 28 de març del 2024

La III Cursa solidària posa punt final al segon trimestre

La comunitat educativa de l’IES L’Estació ha posat punt final a un nou trimestre amb la tercera edició de la multitudinària Cursa solidària, organitzada anualment pels nostres companys i companyes del Departament d’Educació Física, liderat per Paloma Tortosa Enguix.

Amb el seu dorsal ben a la vista, alumnat i professorat han pogut col·laborar en un esdeveniment no competitiu que ha fet possible recórrer un circuit de cinc kilòmetres i recaptar al voltant de 1250 euros, que aniran a parar íntegrament a l’Associació Down de València.

Els participants podien optar per dues modalitats: la realització de la prova per a caminants o per a corredors, dues maneres de donar visibilitat a totes aquelles persones que presenten aquesta alteració cromosòmica.

El primer home que va creuar la línia de meta va ser el nostre company Abraham Madrid, professor del Departament d’Informàtica, mentre que l’orientadora del centre, Estrella Bataller, es va convertir en la primera docent que concloïa el recorregut amb èxit. La resta de participants, entre alumnat i professorat, arribaren a poc a poc i per a recuperar les forces perdudes tots foren proveïts de vitualles, aigua i fruita, especialment.

Amb l’ambientació musical d’un DJ i amb un sorteig d’obsequis per als participants en la cursa, l’última jornada lectiva del trimestre es va donar per acabada.

Ara, a gaudir de tretze dies de merescudes vacances.

Més endavant vos mostrarem un resum visual de la jornada amb les fotografies del nostre company Toni Ferrero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada