dimecres, 20 de març del 2024

Diari de la visita del Lycée L’Escaut – Jornada 5

El dissabte 16 de març hem tingut l'oportunitat de passar més temps amb els i les nostres corresponents de Valenciennes, ja que hem pogut gaudir d’un dia en família. 

A les 17 h hem acudit al Centre Cultural Caixa Ontinyent, on ha tingut lloc la cloenda de l'estada. D'una banda, entre tots i totes, i organitzats en grups mixtes d'alumnat de Valenciennes i d'Ontinyent, hem presentat el producte final de la mobilitat a Ontinyent. D'altra banda, hem realitzat una avaluació de l'estada, en què cadascú ha pogut expressar allò que més i allò que menys li ha agradat d'aquests dies i la veritat és que ha sigut molt emotiu. Després, hem sopat al bar La Tasca per a acabar de passar l’últim dia junts.

Amb les maletes a punt i el cor encollit, aquest matí, diumenge 17 de març de 2024, a les 9.15 h ens hem reunit de nou, juntament amb les nostres famílies, per tal d'acomiadar-nos de l'alumnat francés. Ha estat un moment ple de llàgrimes ja que, tot i que en menys d'un mes ens retrobarem a Valenciennes, no podíem deixar de pensar en els vincles que hem establert entre nosaltres, en tot el que hem fet junts durant aquests dies a Ontinyent, en l'acollida que les nostres famílies han donat als nostres corresponents i en la petjada que ens deixa per sempre aquesta experiència tan enriquidora que hem viscut gràcies al programa Erasmus+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada