dilluns, 12 de juny del 2023

Quatre instituts comparteixen experiències innovadores amb l'IES L'Estació

Centres docents visiten l'IES L'Estació per a compartir experiències innovadores en el marc del programa iMou-Tech

Informa Ferran Mas

Representants d'Algemesí i Elx, junt amb
alguns dels nostres companys i companyes,
amfitrions de les jornades

L'IES L'Estació ha tingut el plaer de rebre la visita de diversos centres docents de la Comunitat Valenciana com a part del programa iMou-Tech. Durant la jornada, es van compartir experiències i coneixements sobre pràctiques innovadores en l'àmbit educatiu de la formació professional. 

Centres com l'IES Sant Vicent Ferrer d'Algemesí, l'IES Antonio Sequeros d'Almoradí, l'IES Alcalans de Montserrat i l'IES Pedro Ibarra d'Elx van tenir l'oportunitat de conèixer les instal·lacions i l’equipament de l'IES L'Estació, així com les metodologies que l'institut està aplicant en el Projecte d’Innovació Educativa del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. 

Docents d'Almoradí i Montserrat

La visita va proporcionar un entorn de diàleg i intercanvi, on els professionals de l'educació van poder compartir idees, problemes i solucions. Aquesta trobada va inspirar als centres visitants i els va donar idees per a implementar pràctiques similars en els seus propis entorns educatius. 

L'intercanvi entre centres en el marc del programa iMou-Tech reforça la col·laboració i l'aprenentatge mutu entre els professionals de l'educació. Aquesta iniciativa continua impulsant l'aprenentatge innovador i millorant les capacitats dels estudiants de la Comunitat Valenciana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada