dimarts, 27 de juny del 2023

L’alumnat de 4t d’ESO i CFGM es gradua l’última jornada de classe

Setmanes després de la graduació de l’alumnat de 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior, els estudiants de 4t d’ESO i de CFGM no han volgut ser una excepció en aquest final de curs tan calorós. Per això, la setmana passada, coincidint amb el final de les classes, aquests joves van poder gaudir d’un acte molt emotiu, memorable i especial organitzat exclusivament per ells, amb la supervisió i ajuda de vicedirecció.

Tot i que alguns ja pensen a incorporar-se al món laboral, aquesta gala de graduació, plena d’orgull i emocions intenses, segurament suposarà un punt i seguit en la seua formació acadèmica, ja que una gran majoria continuarà ampliant coneixements en el Batxillerat o en la Formació Professional.

Qui sap si en dos anys més ens retrobem en altra cerimònia amb una nova promoció d’escolars ansiosos per entrar amb tota la il·lusió del món en la vida universitària.

De moment, els felicitem a totes i tots per aquests quatre anys que han compartit amb la comunitat educativa de l’IES L’Estació.

Vos deixem amb els seus somriures i les seues abraçades en aquest matí tan especial que, sens dubte, marcarà un abans i un després en les seues vides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada