dijous, 22 de setembre del 2022

Juan Torres torna a estar proposat a millor docent de Formació Professional

El nostre company d’Informàtica Juan Torres, professor tècnic del Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, s’ha tornat a introduir en el llistat de docents nominats per als Premis Educa Abanca, convocats per una plataforma virtual que busca als millors professionals del país. 

Torres ja va estar nominat en la primera edició del 2017, any en què va quedar com a 2n millor professor de Formació Professional de tot l’estat. Dotze mesos després, en 2018, també aspirava al pòdium dels II Premis Educa Abanca, encara que en aquella ocasió va obtenir una quarta posició. I enguany ha estat seleccionat per tercera vegada en la mateixa categoria.

Juan s’ha mostrat molt content per aquesta nova nominació, ja que és l’alumnat qui proposa la seua candidatura. Per al nostre company, el vertader incentiu no és la nominació en si, sinó disfrutar cada dia de la felicitat dels seus alumnes, animar altres professors a actualitzar els mètodes d'ensenyament i apostar per la gamificació en tots el nivells educatius.

El proper 30 d’octubre sabrem si Juan forma part del llistat dels deu finalistes de la categoria de Formació Professional. No serà fins al 15 de novembre quan es publiquen les puntuacions obtingudes per aquests finalistes. Qui obtinga la major puntuació serà recompensat amb el títol de Millor Docent d’Espanya 2022.

Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada