dilluns, 4 d’abril del 2022

Encontre telemàtic amb l’escriptor Eloy Moreno

Amb forts aplaudiments i enorme expectació va ser rebut l’escriptor Eloy Moreno per l’alumnat de 2n d’ESO de l’IES L’Estació, que el passat 31 de març va mantenir una videoconferència amb l’autor castellonenc. Els joves, que han llegit aquest trimestre la seua novel·la Invisible, van tindre l’oportunitat de conversar amb ell sobre aquesta obra que ja ha rebut nombrosos guardons, com per exemple el prestigiós Premi Hache.

L’encontre va començar amb una breu introducció del novel·lista, que va comentar algunes curiositats sobre el llibre, cosa que estimulà la participació dels estudiants. Quasi sense descans, els escolars, ansiosos per conéixer qualsevol detall, li preguntaren sobre la creació dels personatges o el procés d’escriptura, entre molts altres aspectes.

L’exitós escriptor espanyol aprofità la videoconferència per a revelar al nostre alumnat que Invisible serà adaptada a la gran pantalla i que podrem veure la pel·lícula cap a finals de 2022. Eloy Moreno també va contar que Tierra, la seua penúltima novel·la, es podria convertir en una sèrie de televisió.

Emotiva, commovedora, diferent... Són només alguns dels molts qualificatius que ha rebut Invisible, tot un èxit literari publicat l’any 2018. Amb més de 100 000 exemplars venuts i traduït a diversos idiomes, el llibre és ja tot un fenomen editorial que ha captivat milers de lectors joves i adults.

Informàtic de professió, la vida d’Eloy Moreno va començar a canviar fa una dècada, quan decidí autoeditar la seua primera novel·la, El bolígrafo de gel verde.

Foto: elperiòdic.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada