dimarts, 23 de novembre del 2021

Unes noves eleccions a Consells Escolars

El passat dijous 18 de novembre es van celebrar les eleccions a Consells Escolars en tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana. Per tant, la comunitat educativa al complet (famílies, alumnat i personal dels centres docents) estava convocada per a elegir mitjançant les urnes les persones que estaran representades en aquest òrgan de govern.

Amb aquesta convocatòria es renova el 50% dels membres del Consell Escolar de l’IES L’Estació, cosa que implicarà l’entrada de nous professors, pares, mares i alumnes en aquesta institució col·legiada que defensa els interessos de tots els sectors d’un institut.

Pel que fa al sector de professors, els nous companys que formaran part del nostre Consell Escolar seran Silvia Sancho, del Departament d’Informàtica; Aloma Martínez, professora de Física i Química; Ana Gramage, que pertany al Departament de Filosofia; i María Teresa Conca, membre del Departament de Comerç.

El Consell Escolar és l'òrgan màxim de govern d'un centre educatiu i té atribucions tan importants com la intervenció en el nomenament del director, l'aprovació dels pressupostos, la resolució dels conflictes disciplinaris i el seguiment del procés educatiu de tot l'alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada