dimarts, 2 de novembre de 2021

Dos alumnes de l’IES L’Estació, medalles d’or i bronze en els ‘SkillsCV’

Yolanda i Carolina, tutores dels dos guanyadors

Antoni Tormo, un alumne de segon del CFGS de Desenvolupament d'Aplicacions Web, s'ha proclamat a finals d’octubre vencedor dels SkillsCV2021, unes olimpíades autonòmiques que organitza la Conselleria d’Educació per a seleccionar els millors i les millors alumnes de les 26 especialitats de Formació Professional que hi participen. Aquesta victòria, que va tindre lloc al CIPFP Mislata el dissabte 23 d’octubre, ha fet possible que Antoni es classifique automàticament per al concurs estatal SpainSkills, convertint-se així en el representant de la seua especialitat de la Comunitat Valenciana.

Moment en què Antonio Tormo, medalla d'or,
rep el merescut reconeixement

La seua medalla d’or ha vingut junt amb la de bronze de Joel Revert, exalumne del centre que va quedar tercer classificat en la mateixa especialitat, la de Desenvolupament Web. Tots dos hagueren de desenrotllar un projecte informàtic utilitzant les diverses tecnologies que es permetien en la competició. «El projecte proposat es va realitzar de manera individual», explica la professora Yolanda Monerris, «i estava compost per tres mòduls avaluables independentment i seqüenciats d'acord amb el programa establert. Un cop finalitzats els tres mòduls, es va dur a terme una presentació individual del projecte a la resta de participants del concurs».

Aquestes olimpíades, un punt de trobada entre professionals, professorat i alumnat, són ja un referent a la nostra comunitat i possibiliten als millors concursants representar el seu país en la gran competició internacional, el WorldSkills. De moment, la participació en el familiar encontre autonòmic ha suposat per a Antoni i Joel «una oportunitat de millorar les seues habilitats informàtiques, resolent reptes tècnics relacionats», comenta Yolanda, per a qui l’experiència viscuda per l’alumnat marcarà no sols el seu creixement professional, sinó també personal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada