dilluns, 14 d’octubre del 2019

VI Concurs d'Escriptura Juvenil. Termini fins al 31 d'octubre

El Consell Local de la Joventut d'Ontinyent ha convocat el VI Concurs d'Escriptura Crítica Juvenil, una activitat que té com a objectiu instar els joves de la localitat a realitzar una reflexió crítica i argumentada sobre la seua realitat més propera.
El concurs, com ve sent habitual, s'organitza en tres categories. La primera, per a alumnes de 3r i 4t d'ESO, té com a tema proposat ‘Estem les joves orgulloses de la nostra diversitat?’; la segona categoria, adreçada a alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Batxillerat, planteja la temàtica ‘Canvi climàtic: actua Ontinyent a l'altura de les circumstàncies?’; i la tercera, que està destinada a joves de 18 a 30 anys, ens proposa el contingut ‘I dels i les joves, qui se'n preocupa?’
El termini per a presentar els originals s'allargarà fins al 31 d'aquest mateix mes. Els guanyadors rebran un e-book, un lot de llibres i una quantitat econòmica (75 euros per a la primera categoria, 100 per a la segona i 125 per a la tercera). Tres mitjans de comunicació locals publicaran els textos guardonats: VilaWeb difondrà l'article guanyador de la primera categoria; en el cas de la segona, el text premiat serà publicat pel periòdic LoclarEl Periòdic d'Ontinyent es reserva el dret de publicació del millor text de la tercera categoria.
Els escrits s'han de presentar als centres educatius on s'estudia, a excepció dels corresponents a la tercera categoria, que s'han de dur a la seu del Consell Local de la Joventut d'Ontinyent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada