dilluns, 7 d’octubre del 2019

L'IES L'Estació, en el VIII Fòrum I+T d'Ontinyent

L'alumnat i el professorat dels cicles formatius d'Administració i Finances, Comerç Internacional i Desenvolupament d'Aplicacions Web van assistir el passat dijous 26 de setembre al fòrum I+T promogut pel consistori ontinyentí i el clúster Innovall. L'eix vertebrador de la cita d'enguany, que va tindre lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, va ser la importància de la intel·ligència artificial com a nou motor econòmic i professional. 
Entre les diverses activitats que figuraven en la programació, hem de destacar una taula rodona sobre el potencial de la Formació Professional en la qual participaren Manolo Gomicia, Director General d'FP de la Conselleria d'Educació, així com diversos representants de l'alumnat i del professorat, com per exemple el nostre company Enrique Minguet, cap d'estudis de l'IES L'Estació.
A més, durant la jornada es presentaren els projectes elaborats pels alumnes dels cicles formatius de grau superior dels tres centres educatius del poble. En representació de l'IES L'Estació, pujaren a l'escenari la professora Amparo Asensio i la seua alumna Cristina Egea Pascual, matriculada en Administració i Finances. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada